Even Voorstellen

 


Lochem - Vorden | info@ontdekjegevoel.nl | 06-57950582

Mag ik Ontdek je gevoel en mezelf even voorstellen?


Ontdek je gevoel is opgericht op 1 januari 2010 en is gevestigd tussen Lochem en Vorden, een prachtige, groene en rustgevende omgeving die veel ruimte biedt om te voelen. Bij mooi weer kunnen we bepaalde oefeningen buiten doen, als je dit wilt!


Mijn naam is Noam Shalgi. Ik ben de man die Ontdek je gevoel handen en voeten geeft. Ik heb jarenlang als adviseur in het bedrijfsleven en bij de overheid gewerkt. Ik ben o.a. opgeleid tot organisatieadviseur bij het Sioo en heb ruime ervaring als trainer.

In mijn leven raakte ik steeds meer gefascineerd door wat mensen (en mij!) beweegt. Nadat ik in aanraking ben gekomen met haptonomie en de kracht daarvan lijfelijk heb ervaren, ben ik aan de Nederlandse Vakopleiding Haptonomie bij Synergos begonnen. Ik ben afgestudeerd als haptotherapeut. Later volgde ik de specialisatieopleiding tot Kinderhaptotherapeut en de specialisatieopleiding Trauma en Haptotherapie bij de Academie voor Haptonomie. Door de haptonomie heb ik zelf mijn gevoel ontdekt en nu wil ik graag ook anderen hiermee helpen. Ik weet uit eigen ervaring hoeveel dit je kan opleveren!

Als begeleider geef ik je de ruimte om er te zijn zoals je bent. Ik ga er vanuit dat alles wat je doet kwaliteiten heeft. Ik bied je een helpende hand en voel met je mee. Ik stel mezelf ook kwetsbaar op en bied je veiligheid. Ik weet je een spiegel voor te houden, je minder bekende kanten van jezelf te laten ervaren en nieuwe mogelijkheden ontdekken.


Als ik voel dat mensen door onze ontmoetingen zich prettiger door het leven bewegen, dan raakt het me. Ik zet alles wat ik voel, weet en kan, graag in om jou een handje te helpen om dichter bij je gevoel te komen om vandaaruit verder te groeien.


En wie ben jij? Ik ontmoet je graag!