Praktijk voor haptonomie

Lochem - Vorden

Info@ontdekjegevoel.nl

06 - 57 95 05 82

Contact

Workshops

 

 

Even voorstellen...

Start

pagina

Voor

kinderen

Voor volwassenen

Ontdek je gevoel

Even voorstellen...

Mag ik Ontdek je gevoel en mezelf even voorstellen?

 

Ontdek je gevoel is gevestigd tussen Lochem en Vorden, een prachtige, groene en rustgevende omgeving die veel ruimte biedt om te voelen. Bij mooi weer kunnen we bepaalde oefeningen buiten doen, als je dit wilt!

 

Mijn naam is Noam Shalgi. Ik ben de man die Ontdek je gevoel handen en voeten geeft. Ik heb jarenlang als adviseur in het bedrijfsleven en bij de overheid gewerkt. Ik ben o.a. opgeleid tot organisatieadviseur bij het Sioo en heb ruime ervaring als trainer.

 

 

  

In mijn leven raakte ik steeds meer gefascineerd door wat mensen (en mij!) beweegt. Nadat ik in aanraking ben gekomen met haptonomie en de kracht daarvan lijfelijk heb ervaren, ben ik aan de Nederlandse Vakopleiding Haptonomie bij Synergos begonnen. Ik ben afgestudeerd als haptotherapeut. De specialisatieopleiding tot Kinderhaptotherapeut bij de Academie voor Haptonomie volgde, net als de opleidingen medische basiskennis en psychosociale basiskennis. Door de haptonomie heb ik zelf mijn gevoel ontdekt en nu wil ik graag ook anderen hiermee helpen. Ik weet uit eigen ervaring hoeveel dit je kan opleveren!

 

 

 

 

 

 

Als begeleider geef ik je de ruimte om er te zijn zoals je bent. Ik ga er vanuit dat alles wat je doet kwaliteiten heeft. Ik bied je een helpende hand en voel met je mee. Ik stel mezelf ook kwetsbaar op en bied je veiligheid. Ik weet je een spiegel voor te houden, je minder bekende kanten van jezelf te laten ervaren en nieuwe mogelijkheden ontdekken.

 

Als ik voel dat mensen door onze ontmoetingen zich prettiger door het leven bewegen, dan raakt het me. Ik zet alles wat ik voel, weet en kan, graag in om jou een handje te helpen om dichter bij je gevoel te komen om vandaaruit verder te groeien.

 

En wie ben jij? Ik ontmoet je graag!

Lees mijn interview in Trouw